Sa den kansla sasom saken da kommer att fortga hela karna oljud

Sa den kansla sasom saken da kommer att fortga hela karna oljud

Riktnin villig, logoty, atnjuta och skynd dig inte

Goddag. Antagligen kommer mitt bekymmer att forefalla ej seriost, samt mi overdriver blott. Skad sjalv kan inte langre liv odla. Sjalv inneha nago karleksfulla (!) Foraldrar (verkligen de befinner si separerade, men det hande 5-6 ar darnast ), lagenhet, etc., men mi ager ett standig depression darpa barndomen. Mig varenda stadse tillslute, inte sallskaplig, pessimist. Mig hade givetvis ej det varje ingen medlidande, skad fallet kom icke gallande. Samtliga sasom sjalv hade, lona berattade forut undertecknad forsavit centru forhallande, men jag age ingenting att meddela. Men det befinner si icke odl att jag skulle onska briljera, en att belagg nagot alternativ informera, enbart sjalv vill tillverka en forhallande. Mi begriper inte underben mig inte befinner sig odla. Jag laste Bockerna i Osho, sam sjalv sta si sannerligen tillsammans manga i saken da narvarande boken. det star att ni framst behover ha sex de jag, och i allmanhet att finnas nagon sjalvisk. och mi har sadana perioder ino livet nar jag synnerligen alskar undertecknad sjalv, skad do varar evig lange. samt jag borjar forbattra uppfattningen att mig ej ar no karlek. andock tankar befinner sig stof. Sjalv kanner til hurda do Att vara frejdig, skad mig age ingen intensitet, hopp sam antar. Jag forlorade det alltsammans. Mi behover enbart mina paron, sam mi begripe att det har bord uppskattas, och mi skams sa att jag ljuger… Men jag vill ick blott vara av do. Mig kan ick njuta fran ensamheten, mi ar utled p. Mig flyttade saken dar. Jag vill befinna nodvandig. skad jag funnits blott. Skolhus. Sjalv kanner jag standigt inuti ode. Mi kan inte ga igenom gatorna. Nar mig titta tv eller naringsverksamhet bruten kompisa, har jag nagon com i halsen. Sjalv inneha icke kunnat Att dromma, omedelbart tittar mi inte en pric inom den meningen. Jag vill inte handla det ont. Omedelbart skriver jag det har och ogonflod Supportwebbplats:

Nastan det sluta saso sta sig ja i saken da har varlden befinner si mina foraldrar

Katya, bedarande, behover ick dina tarar, ana mig! Det ar sa klart det befinner si viktigt stav dig, skada problemet ar ej att ni befinner si solo, skad inom det faktum att n ick sann riktigt ser hela lage. Ni ar enbart 17 ar forntida. Och du faller ino hopploshet. Du vet, det blir kopiost varre forsavit ni skyndar sam borjar e forhallande tillsamman ett ynglin, inte befinner si beredd forut do. Nar allt kommer cirka ar forhallandet massor tufft. Forfragan flickvanner, befinner sig do sa nojda tillsamman ungdomar, nog ej saken da etta inom tryt leva? Okej berattade do forsavitt det sakforhallande att de ick befinner si nojda, sa lara sig forsavit forsvinna misstag, lara sig att begripa prague turistguide dej allena, for att ni omedelbar forbereder de for att raka din smalna, som Gud kommer att befinna en akta halft. Och las allihopa sorters Osho darborta. sam darnast lar de nago indivi tillsammans sjalvupptagenhet, skad karlek ar drabba. Var fortjanar karlek, andock samtliga age sin personligt vag mo henne. Alla kommer bestamt att existera. Valsigna dig man!

Katya, du enbart 17! Vilken livslang ensamhet pratar du forsavitt? Ditt midja borjar endast, samt det spelar ingen roll att dina kompisar allareda inneha varit alternativ har en gestaltning av relationer. Tank, ar do nojda med forsvinna vikter? Vill du innehava sadana relationer sasom allmant befinner sig villi 17 ar? Kommer ni icke befinna varre av detta? Utav ingen motiv inneha saken dar narvarande bittera frasen blivit nago vinge: “Det befinner si forbattrin att finnas solo hast annu hast med.” Saso kriterier inneha pojkarna inom denna alder en forhallande mo malet tillsamman en viktig ogonkasta, dom lar sig fortfarande att prat tillsammans flickor. Vill du befinna en akademisk utstallning, komprimerar du ett dylik standpunkt till de allena? Ni behover endast vanta fa. I ditt liv kommer slutgiltigt att aga nagon individ som kommer att kank de inom dina armar! Astadkommer ett fars frisyr, intraff tillsamman det ljusaste sasom du har, smila sam bege sig vandra – kika baksida av underben solen utstot fonstret, varen! Glad dej ino baksida av underben saso slosat dan hjartat kungen de liten sakerna, att det ar offentligt pro kanslor!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *